Doorvofrom GETWAY免費開你嘅頁面
選單

刪除你嘅 Doorvo 戶口

你隨時都可以喺 app 或者網頁刪除你嘅戶口。呢頁會講解點做,以及你嘅資料會點處理。

喺 app 入面

  • 登入 Doorvo app。
  • 打開「我嘅生意」,再打開「設定」。
  • 揀「刪除戶口」,然後用我哋電郵畀你嘅驗證碼確認。

喺網頁

  • 喺 doorvo.route-planner.ai/login 用你嘅電郵登入。
  • 喺 app 選單打開「設定」。
  • 揀「刪除戶口」,然後用我哋電郵畀你嘅驗證碼確認。

如果你登入唔到

用戶口嘅電郵,經幫助中心嘅聯絡表格寄份申請畀我哋。刪除任何嘢之前,我哋會先確認係你本人。

會刪除啲乜

  • 你嘅登入資料、登入階段,同埋推送通知 token。
  • 你嘅個人檔案同預約頁面。
  • 你嘅客人、預約、工作、備註同相片 — 如果你係老闆,而且團隊入面冇其他人。如果你團隊仲有其他人,請先移除佢哋。
  • 如果你只係團隊成員、唔係老闆,只會移除你自己嘅成員身份同資料;生意會繼續保留佢嘅工作。

我哋基於法律原因會保留啲乜

  • 為咗履行法律、稅務同會計責任而必須保存嘅紀錄。
  • 保安同審計日誌,只會保留一段有限時間,用嚟保護服務同防止濫用。
  • 分析事件收集時唔包含個人資料,會繼續保留。
  • GETWAY 入面嘅資料唔會被刪除:GETWAY 係獨立嘅服務。如果想刪除,請喺 GETWAY app 使用刪除戶口功能。

時間

刪除會即刻開始。備份入面嘅副本會喺備份到期之後移除。確切嘅保留期限會喺法律審閱之後嘅正式私隱聲明訂明。

經商戶預約嘅客人

你嘅預約資料屬於你預約嗰間商戶。請要求嗰間商戶刪除,或者經幫助中心嘅聯絡表格寄份申請畀我哋。