Назад на Помоћ
Позивање радника и уклањање радника
За власнике посла
Људе у тим додајеш у одељку за тим. Бесплатан тим може имати до 5 људи.
Да позовеш: упиши имејл радника. Добија имејл са линком за придруживање. Сваки радник види послове који су му додељени, а ти видиш све.
Да уклониш некога: уклони га из тима. Губи приступ, а историја остаје. Послови које је урадио, са корацима и белешкама, остају у твојој евиденцији.
Послови који су још отворени могу се доделити неком другом.