Doorvofrom GETWAYZałóż darmową stronę
Menu
Wróć do Pomocy

Anulowanie rezerwacji

Dla wszystkich

Anulować mogą obie strony.

Klienci: otwierają osobisty link z e-maila o rezerwacji i wybierają anulowanie. Anulowanie podlega zasadom ustalonym przez firmę, które widać na stronie rezerwacji.

Właściciele firm: otwierają zlecenie i je anulują. Klient dostaje e-mail.

Anulowane zlecenie znika z listy dnia, a jego termin znów jest wolny. Zlecenie i jego historia zostają zachowane, więc później nadal można je znaleźć.

Jeśli potrzebujesz tylko innego terminu, zaproponuj zmianę, żeby klient zachował rezerwację.

Napisz do nas

Nie znalazłeś tego, czego szukasz? Napisz do nas. Możliwe, że odpowiemy od razu.