Usuń swoje konto Doorvo
Konto możesz usunąć w dowolnym momencie, w aplikacji lub w przeglądarce. Ta strona wyjaśnia, jak to zrobić i co dzieje się z Twoimi danymi.
W aplikacji
- Zaloguj się w aplikacji Doorvo.
- Otwórz Moja firma, a potem Ustawienia.
- Wybierz Usuń konto i potwierdź kodem, który wyślemy Ci e-mailem.
W przeglądarce
- Zaloguj się na doorvo.route-planner.ai/login swoim adresem e-mail.
- Otwórz Ustawienia w menu aplikacji.
- Wybierz Usuń konto i potwierdź kodem, który wyślemy Ci e-mailem.
Jeśli nie możesz się zalogować
Wyślij nam prośbę przez formularz kontaktowy w Centrum pomocy, z adresu e-mail konta. Zanim cokolwiek usuniemy, potwierdzimy, że to Ty.
Co zostaje usunięte
- Twoje logowanie, sesje i tokeny powiadomień push.
- Twój profil i strona rezerwacji.
- Twoi klienci, rezerwacje, zlecenia, notatki i zdjęcia, jeśli jesteś właścicielem firmy i nikogo innego nie ma w zespole. Jeśli w zespole są jeszcze inne osoby, najpierw je usuń.
- Jeśli jesteś członkiem zespołu, a nie właścicielem, usuwane są tylko Twoje członkostwo i Twoje dane; firma zachowuje swoje zlecenia.
Co zachowujemy z powodów prawnych
- Zapisy, które musimy przechowywać, by spełnić obowiązki prawne, podatkowe i księgowe.
- Dzienniki bezpieczeństwa i audytu, przechowywane przez ograniczony czas, by chronić usługę i zapobiegać nadużyciom.
- Zdarzenia statystyczne są zbierane bez danych osobowych i pozostają.
- Dane w GETWAY nie są usuwane: GETWAY to osobna usługa. Aby je usunąć, skorzystaj z usuwania konta w aplikacji GETWAY.
Terminy
Usuwanie zaczyna się od razu. Kopie w kopiach zapasowych są usuwane, gdy kopie te wygasają. Dokładne okresy przechowywania zostaną określone w ostatecznej informacji o prywatności po przeglądzie prawnym.
Klienci, którzy rezerwowali przez firmę
Dane Twojej rezerwacji należą do firmy, u której rezerwowałeś(-aś). Poproś tę firmę o ich usunięcie albo wyślij nam prośbę przez formularz kontaktowy w Centrum pomocy.