Yardım’a dön
Rezervasyonu iptal etme
Herkes için
İki taraf da iptal edebilir.
Müşteriler: rezervasyon e-postasındaki kişisel linki açıp iptal et’i seçer. İptal, işletmenin koyduğu ve rezervasyon sayfasında görünen kurallara göre işler.
İşletme sahipleri: işi aç ve iptal et. Müşteriye e-postayla haber verilir.
İptal edilen iş gün listenden çıkar ve saati yeniden boşalır. İş ve geçmişi saklanır, böylece sonra yine bulabilirsin.
Sadece başka bir saate ihtiyacın varsa onun yerine bir değişiklik öner; böylece müşteri rezervasyonunu korur.