အကူအညီသို့ ပြန်သွားရန်
လုပ်သားကို ဖိတ်ခြင်းနဲ့ ဖယ်ရှားခြင်း
လုပ်ငန်းရှင်များအတွက်
အဖွဲ့ကဏ္ဍကနေ လူတွေကို သင့်အဖွဲ့ထဲ ထည့်ပါ။ အခမဲ့အဖွဲ့တစ်ခုမှာ လူ ၅ ယောက်အထိ ရှိနိုင်ပါတယ်။
ဖိတ်ဖို့ - လုပ်သားရဲ့ အီးမေးလ်ကို ထည့်ပါ။ သူတို့က ဝင်ဖို့ လင့်ခ်ပါတဲ့ အီးမေးလ် ရပါတယ်။ လုပ်သားတစ်ယောက်ချင်းစီက သူ့ကို ခွဲပေးထားတဲ့ အလုပ်တွေကို မြင်ပြီး သင်က အားလုံးကို မြင်ပါတယ်။
တစ်ယောက်ကို ဖယ်ရှားဖို့ - အဖွဲ့ထဲကနေ ဖယ်ပါ။ သူတို့ ဝင်ခွင့်ဆုံးသွားပြီး မှတ်တမ်းက ကျန်ပါတယ်။ သူတို့လုပ်ခဲ့တဲ့ အလုပ်တွေ၊ အဆင့်တွေနဲ့ မှတ်စုတွေက သင့်မှတ်တမ်းမှာ ကျန်ပါတယ်။
ဆက်ပြီး ဖွင့်ထားတဲ့ အလုပ်တွေကို တခြားသူကို ခွဲပေးလို့ရပါတယ်။