आपन Doorvo खाता मिटावौ
आप कउनौ समय ऐप या वेब पर आपन खाता मिटाय सकत हौ। इ पन्ना बतावत है कि कइसे, अउर आपके डेटा के साथ का होत है।
ऐप मा
- Doorvo ऐप मा साइन इन करौ।
- मेरा कारोबार खोलौ, फिर सेटिंग।
- खाता मिटावौ चुनौ अउर हम जउन कोड ईमेल से भेजित है उहसे पक्का करौ।
वेब पर
- doorvo.route-planner.ai/login पर आपन ईमेल से साइन इन करौ।
- ऐप मेनू मा सेटिंग खोलौ।
- खाता मिटावौ चुनौ अउर हम जउन कोड ईमेल से भेजित है उहसे पक्का करौ।
अगर साइन इन नाहीं कै पाववौ
खाता के ईमेल पते से मदद केंद्र के संपर्क फॉर्म द्वारा हमका अनुरोध भेजौ। कुछ मिटावै से पहिले हम पक्का करब कि उ आपै हौ।
का मिटावा जात है
- आपकै साइन इन, आपके सेशन अउर आपके पुश सूचना टोकन।
- आपकै प्रोफ़ाइल अउर आपकै बुकिंग पेज।
- आपके ग्राहक, बुकिंग, काम, नोट अउर फोटो, अगर आप कारोबार के मालिक हौ अउर टीम मा कोई दूसर नाहीं है। अगर दूसर लोग अबहिनौ आपके टीम मा हैं त पहिले उनका हटावौ।
- अगर आप टीम के सदस्य हौ, मालिक नाहीं, त सिर्फ़ आपन सदस्यता अउर जानकारी हटावा जात है; कारोबार आपन काम रखत है।
कानूनी कारण से हम का रखित है
- उ रिकॉर्ड जउन कानूनी, कर अउर लेखा कै जिम्मेदारी निभावै खातिर हमका रखै परत हैं।
- सुरक्षा अउर ऑडिट लॉग, जउन सेवा कै बचाव अउर दुरुपयोग रोकै खातिर कुछ समय तक रखा जात हैं।
- एनालिटिक्स घटना बिना निजी डेटा के जुटाई जात हैं अउर बनी रहत हैं।
- GETWAY मा कै डेटा नाहीं मिटावा जात: GETWAY अलग सेवा है। उका मिटावै खातिर GETWAY ऐप मा खाता मिटावै कै सुविधा इस्तेमाल करौ।
समय
मिटावै कै काम तुरंतै सुरू होत है। बैकअप मा कै प्रतिलिपि तब हटावा जात हैं जब बैकअप कै अवधि खतम होत है। रखै कै ठीक अवधि कानूनी जाँच के बाद अंतिम निजता सूचना मा तय होई।
कारोबार के जरिए बुकिंग करै वाले ग्राहक
आपके बुकिंग कै जानकारी उ कारोबार कै है जेहिके साथ आप बुकिंग किए रहेन। उ कारोबार से मिटावै का कहौ, या मदद केंद्र के संपर्क फॉर्म द्वारा हमका अनुरोध भेजौ।